Wil je weten wat Vochtbestrijding kost?

Ontdek in onze brochure wat je probleem oplossen met Opstijgend Vocht nu kost.

DOWNLOAD NU DE TARIEVEN

Over NoAqua

Vorig jaar hielp ik met mijn zaak 513 gezinnen bij vochtbestrijding. Ik sta met mijn bedrijf voor een eerlijke aanpak en onafhankelijk advies op basis van een juiste diagnose.

Wat ik je garandeer...
  • Eerlijk advies
  • Correcte diagnose
  • Bespaar op je kosten
Michel Jans | zaakvoerder NoAqua
0484/175 151

Praatjesmaker of echte vochtspecialist? Zo haal je charlatans eruit!


Vermoed je dat jouw woning kampt met vochtproblemen? Dan schakel je best een ervaren vochtspecialist in. Maar let op, laat je niet mislijden door mooie verkooppraatjes!

Alles staat of valt met een correcte en eerlijke vochtdiagnose. Maar hoe weet je als leek of een aannemer jou de waarheid vertelt en een degelijke analyse uitvoert? We lijsten voor jou enkele aandachtspunten op waardoor je cowboys er meteen uithaalt.

Want een aannemer die het beste met jou voorheeft:

1. Komt aan huis

Mag je al van je lijstje schrappen: aannemers die werken met een telefonische diagnose of online invulformulier. De enige manier om een correcte diagnose te stellen, is door bij jou aan huis te komen en de situatie ter plaatste te bekijken. Niet elk probleem is te wijten aan opstijgend vocht.

2. Neemt zijn tijd

Hoed je voor zogezegde experts die na al vijf minuten rond zijn met hun diagnose. Een degelijke analyse neemt gemakkelijk een uur in beslag. Alleen zo kan je de echte oorzaak van het probleem achterhalen.

3. Injecteert niet bij nieuwbouw

Weet dat er bij nieuwbouwwoningen geen sprake kan zijn van opstijgend vocht. De oorzaak van vochtprobleem is daar meestal een lek of pleisterwerk dat tot onder de waterkering komt. Let dus op met aannemers die voorstellen om je nieuwbouw te injecteren.

4. Gebruikt de calciumcarbidetest

Wees alert voor aannemers die enkel een protimeter bovenhalen om het vochtgehalte in je muur te checken. Dit geel toestelletje, dat schilders vaak gebruiken, levert een oppervlakkig resultaat op. Alleen een calciumcarbidetest geeft 100 % uitsluitsel over opstijgend vocht én stelt een precieze vochtigheidsgraad vast.

5. Pakt niet uit met garanties

Laat je niet vangen door gegoochel met garanties. Van een goede diagnose en vochtbehandeling geniet je levenslang. We injecteren een vloeistof die voor een onomkeerbare chemische reactie zorgt. Bij noaqua zit je niet goed voor 10, 20 of 30 jaar, maar voor altijd.