Wil je weten wat Vochtbestrijding kost?

Ontdek in onze brochure wat je probleem oplossen met Opstijgend Vocht nu kost.

DOWNLOAD NU DE TARIEVEN

Over NoAqua

Vorig jaar hielp ik met mijn zaak 513 gezinnen bij vochtbestrijding. Ik sta met mijn bedrijf voor een eerlijke aanpak en onafhankelijk advies op basis van een juiste diagnose.

Wat ik je garandeer...
  • Eerlijk advies
  • Correcte diagnose
  • Bespaar op je kosten
Michel Jans | zaakvoerder NoAqua
0484/175 151

Vochtproblemen? Vermijd onnodige ingrepen!


Opstijgend vocht, een overbrugging of problemen in de spouw? Er bestaan verschillende vochtproblemen. Wil je achterhalen waar bij jou de oorzaak zit? Laat je dan bijstaan door echte specialisten!

Denk je bij een vochtige plek op je muur meteen aan opstijgend vocht? Weet dan dat bij jonge huizen de kans op opstijgend vocht erg klein is. Toch kunnen ook hier vochtproblemen voorkomen. Denk maar aan een lek, een slechte ventilatie of een verkeerde waterkering als mogelijke boosdoeners. Wil je zeker zijn van een juiste analyse? Dan neem je best contact op met een vochtspecialist. Via de betrouwbare calciumcarbidetest achterhalen wij de oorzaak van jouw vochtprobleem.

100% betrouwbare test

Deze test is de enige test die jou 100% zekerheid biedt. Met een boormachine maken we een gaatje in de muur. Dat doen we tot in het midden van een baksteen. Daar halen we 20 gram boorsel uit, en dat mengen we samen met een capsule calciumcarbide in een speciale, metalen fles. Uit die resultaten kunnen we vaststellen hoeveel procent vocht er in het boorsel zit.

Juiste analyse

Is er geen vocht te vinden in het boorsel? Dan ligt de oorzaak van je vochtige muur niet bij opstijgend vocht, maar ergens anders. Door die grondige werkwijze voeren we geen onnodige behandelingen uit, zoals het injecteren van je muur. Een juiste analyse is dus cruciaal als je je vochtprobleem wil aanpakken.

Benieuwd welk probleem bij jou vocht veroorzaakt? Start dan niet onmiddellijk met eender welke probleemoplossende techniek! Neem contact op met de specialisten van Noaqua voor een gratis diagnose. Alleen zo kunnen wij jouw vochtprobleem oplossen!