Een correcte diagnose


Onze standaard aanpak bij water in de kelder is eerst de oorzaak van je vochtprobleem detecteren.

  • In tegenstelling tot veel collega's komt er geen vlotte verkoper bij je langs, maar een adviseur-specialist in kelderdichting die in vaste loondienst werkt.
  • Onze specialist onderzoekt de oorzaak van je probleem. Dat kan een barst zijn, een aangetaste cementlaag, een bouwfout (bv. terras dat verkeerd afwatert) of een lek in een buis.
  • Binnen de 48u bezorgen we een gedetailleerde offerte.

Uitvoering werken


We maken je kelder terug waterdicht zodat er geen water meer naar binnen kan sijpelen en in de fundering van je huis zit. Met de juiste waterdichting heb je een structureel solide fundering die de levensduur van je woning zal verhogen.

  • Alle werken worden uitgevoerd door eigen vakmensen, gespecialiseerd in kelderdichting.
  • Voor een blijvende oplossing tegen water in je kelder moet je de zaken grondig aanpakken. Dé oplossing is een nieuwe binnenkuip. Deze kan bestaan uit verschillende lagen vochtwerend mortelpleisterwerk, of – bij ernstige vochtproblemen – een nieuwe waterdichte beton.
  • Na de werken zorgen we zelf voor de volledige opkuis van je kelder zodat je onmiddellijk terug kan genieten van je droge kelder.

Onze garantie


We laten je niet in de kou staan. De +100 gezinnen die we jaarlijks verlossen van hun natte kelder zullen dit graag bevestigen.

  • We plannen standaard een opvolgafspraak in na de eerste winter. Stelt er zich toch nog een probleem na de werken dat lossen we dat op!
  • Bij Noaqua kan je rekenen op 10 jaar garantie op alle uitgevoerde werken.
  • Een goede opvolging van de werken en het oplossen van mogelijke problemen zorgen voor een klantentevredenheid van 95%.

Vraag je Gratis Diagnose.

" Ik sta met mijn bedrijf voor een eerlijke aanpak en onafhankelijk advies op basis van een juiste diagnose van je vochtprobleem.

Wil je weten wat Vochtbestrijding kost?

Ontdek in onze brochure wat je probleem oplossen met Opstijgend Vocht nu kost.

DOWNLOAD NU DE TARIEVEN

Veel gestelde vragen over

Kelderdichting


Wat is de oorzaak van water / vocht in je kelder?


Is je bestaande cementering losgekomen door zouten? Zijn er net wegenwerken gebeurd in je straat? Of woon je in moerassig gebied?

Water in de kelder kan vele oorzaken hebben. En die oorzaken heb je niet altijd zelf in de hand.

Komen er maar enkele druppels door een barst of heb je laarzen nodig om in de kelder te gaan? Wij hebben een oplossing voor elk probleem.

En die oplossing helpen we je graag mee zoeken. Onze specialisten komen graag bij je langs voor een grondige analyse. En die is volledig gratis. Neem contact op voor een grondige analyse.

De juiste behandeling voor kelderdichting.


Is een pomp de juiste oplossing? Of eerder een waterdichte bekuiping?

Bij drainage worden buizen en een pomp geplaatst onder een valse vloer. Maar wat als de pomp defect geraakt of de elektriciteit uitvalt? Het blijft dweilen met de kraan open. Bovendien heb je het probleem niet opgelost: er blijft water in de kelder stromen.

Met de juiste behandeling zorg je ervoor dat het water niet binnenkomt. En dan is er maar één behandeling: een nieuwe binnenkuip maken.

Hiervoor bezetten we de muren met verschillende lagen vochtwerend mortelpleisterwerk. Dat is waterdicht en bestand tegen de druk van het grondwater. Komt er ook nog water door de vloer, dan gieten we een nieuwe waterdichte beton.

Het klinkt eenvoudig, maar dat is het zeker niet.


Vraag je GRATIS DIAGNOSE

Bye Vochtprobleem. Hallo Opluchting.
STAP #1
Welk probleem heb je?

Nog vragen over Noaqua?


Waar maakt Noaqua het verschil met collega's?

Ik ben trots op onze goede reputatie. Want om eerlijk te zijn, niet iedereen neemt het even serieus in onze sector. Ik denk dat vooral onze eerlijke aanpak de doorslag geeft bij onze klanten.

We gaan altijd op zoek naar de echte oorzaak van je vochtprobleem. Kunnen we een dure behandeling vermijden, dan doen we dat ook ! En ja, ook als je geen vochtprobleem hebt, dan zeggen we het ook.

Hoe kan Noaqua besparen op mijn kost voor vochtbestrijding?

Ik ben met mijn bedrijf niet geïnteresseerd in zo veel mogelijk vochtbehandelingen verkopen. Juist daarom gebruiken we de Calcium Carbide Test. Enkel zo kunnen we correct advies geven en onnodige en dure behandelingen vermijden.

Want wist je dat ¾ van de injecties tegen opstijgend vocht onnodig zijn? Als injecteren niet nodig is, vertellen we je dat eerlijk. Want eerlijkheid vormt de basis van waar we voor staan.

De +500 gezinnen per jaar die we op deze manier blijvend van hun lelijke vochtproblemen afhelpen, zullen dat enthousiast bevestigen.

Wat maakt jullie Calcium Carbide Test zo uniek?

Vaak worden onterecht extra kosten aangerekend voor vochtbestrijding omdat er een verkeerde diagnose gesteld werd. We maken daarom gebruik van de meest betrouwbare test, de Calcium Carbide Test.

Deze test heeft al veel gezinnen geld bespaard omdat het de enige test is die binnen in de muur meet. Vaak is er immers vocht aan de oppervlakte van de muur maar geen vochtprobleem aan de binnenkant van de muur. In dat geval zijn inspuitingen tegen vocht overbodig.

De Calcium Carbide Test garandeert je een correcte diagnose én prijs.

Vraag hier je GRATIS diagnose aan.

Welke garanties geven jullie?

Bij elke opdracht ben ik als zaakvoerder persoonlijk betrokken. Zo sta ik persoonlijk garant voor een 100% waterdichte oplossing.

Op basis van de vele jaren ervaring en honderden opdrachten in vochtbestrijding garandeer ik je dat we je huis weer de uitstraling zullen geven die het verdient.

Bovendien kan je genieten van 30 jaar garantie op alle uitgevoerde werken!