Wil je weten wat Vochtbestrijding kost?

Ontdek in onze brochure wat je probleem oplossen met Opstijgend Vocht nu kost.

DOWNLOAD NU DE TARIEVEN

Over NoAqua

Vorig jaar hielp ik met mijn zaak 513 gezinnen bij vochtbestrijding. Ik sta met mijn bedrijf voor een eerlijke aanpak en onafhankelijk advies op basis van een juiste diagnose.

Wat ik je garandeer...
  • Eerlijk advies
  • Correcte diagnose
  • Bespaar op je kosten
Michel Jans | zaakvoerder NoAqua
0484/175 151

Muren injecteren. Hoe werkt dat?


OPSTIJGEND VOCHT

Je muren injecteren is de enige oplossing tegen opstijgend vocht. Maar hoe gaat dit precies allemaal in zijn werk? Wij leggen het uit aan de hand van 3 stappen.

Als het om opstijgend vocht gaat, is het aangewezen om de muren te injecteren. Die injectie gebeurt met een milieuvriendelijk product om een horizontale barrière te creëren die het opstijgend vocht tegen houdt. De details leggen onze adviseurs je graag, in alle eerlijkheid, uit. Wil je een onafhankelijk advies voor een grondige behandeling mét garantie ? Bel dan vandaag nog voor een afspraak. Opstijgend vocht is een hardnekkig en moeilijk probleem. Om het echt goed en grondig aan te pakken, doe je best beroep op specialisten.

Capillair vocht is opstijgend vocht dat wordt opgezogen door de muren uit de grond. Na verloop van tijd kan dit opstijgend vocht dat ook hygroscopische zouten bevat je muren beschadigen.

Stap 1: de voorbereiding

Om ervoor te zorgen dat jouw muren volledig injectie klaar zijn, nemen we allereerst de plinten af. Hierna kappen we ook het aangetaste pleisterwerk af. Dit allemaal op een hoogte van ongeveer één meter. Tenslotte boren we op gelijke afstanden gaten in de muur.

Stap 2: het injecteren

We injecteren de muren vervolgens door een waterafstotende vloeistof in de geboorde gaten te spuiten.. Deze vloeistof veroorzaakt een chemische reactie in de kern van de baksteen. Zo ontstaat er een horizontale barrière om opstijgend vocht te gaan tegenhouden.

Stap 3: de afwerking

Nu de vochtproblemen weg zijn, is het tijd voor de afwerking. Zo brengen wij allereerst een noppenfolie aan die moet dienen tegen hygroscopische zouten. Dit zorgt ervoor dat een vochtprobleem in de toekomst niet meer zal voorkomen. Nadien herbepleisteren we je muren zodat ze er weer als nieuw uitzien.

We geven onafhankelijk advies en helpen je om de juiste behandeling te kiezen. En dat is heel belangrijk. Want een foute behandeling zal je later zuur opbreken. Wil je hier meer over weten ? Bel vandaag nog voor een afspraak!