Wil je weten wat Vochtbestrijding kost?

Ontdek in onze brochure wat je probleem oplossen met Opstijgend Vocht nu kost.

DOWNLOAD NU DE TARIEVEN

Over NoAqua

Vorig jaar hielp ik met mijn zaak 513 gezinnen bij vochtbestrijding. Ik sta met mijn bedrijf voor een eerlijke aanpak en onafhankelijk advies op basis van een juiste diagnose.

Wat ik je garandeer...
  • Eerlijk advies
  • Correcte diagnose
  • Bespaar op je kosten
Michel Jans | zaakvoerder NoAqua
0484/175 151

Ga je renoveren? Laat je muren controleren


Het bestrijden van opstijgend vocht wordt bijna altijd gedaan als het pand reeds bewoond is. De gevolgen van de behandeling zijn dan zeer ingrijpend. Laat daarom je muren preventief onderzoeken. Het bespaart je heel wat kopzorgen en kosten.

Grondige analyse van vochtprobleem

Een grondige analyse en diagnose wordt altijd voorafgegaan door een voorstudie. Hierbij wordt de historiek en het visueel uitzicht van de muren gecontroleerd.

Na deze voorstudie wordt overgegaan tot exacte vochtmetingen. Dit houdt in dat we boorstalen nemen van je muren en deze testen met de calcium-carbide test.

Deze test is volgens het WTCB de enige betrouwbare manier om het vochtgehalte in de muren te meten. Je muren worden daarna ook gecontroleerd op de aanwezigheid van hygroscopische zouten.

Effectieve oplossing op maat

In tegenstelling tot wat soms beweerd wordt, bestaat er geen gouden regel voor het bestrijden van vocht.

Veel bedrijven in vochtbestrijding zweren (gemakshalve) bij 1 type product, meestal een gel. Noaqua gebruikt naast gel ook solvent- en watergedragen producten.

Elke muur heeft specifieke eigenschappen en ieder vochtprobleem een eigen oorzaak. Op basis van de diagnose, wordt een oplossing op maat van je vochtprobleem voorgesteld.

Preventief werken loont

Ben je dus van plan om te renoveren, laat dan je muren controleren op vochtproblemen.

Je kan jezelf echter al dat gedoe besparen. Laat al tijdens de renovatie de muren analyseren en behandelen. Hiervoor kan je vrijblijvend een beroep doen op de expertise van onze technisch adviseurs. Ze doen grondige vochtmetingen, nemen boorstalen die ze dan analyseren met een calcium-carbidetest en controleren de muur ook op hygroscopische zouten. Bel vandaag nog voor een afspraak!