Wil je weten wat Vochtbestrijding kost?

Ontdek in onze brochure wat je probleem oplossen met Opstijgend Vocht nu kost.

DOWNLOAD NU DE TARIEVEN

Over NoAqua

Vorig jaar hielp ik met mijn zaak 513 gezinnen bij vochtbestrijding. Ik sta met mijn bedrijf voor een eerlijke aanpak en onafhankelijk advies op basis van een juiste diagnose.

Wat ik je garandeer...
  • Eerlijk advies
  • Correcte diagnose
  • Bespaar op je kosten
Michel Jans | zaakvoerder NoAqua
0484/175 151

Bespaar renovatiekosten: controleer eerst op vocht en zouten!


Renoveren kost teveel geld om achteraf vochtplekken en witte vlekken te bespeuren. Start je renovatieproject daarom met een controle op vocht én zouten… en de juiste behandeling. Zo vermijd je extra kosten, veel stress en kopzorgen.

Witte vlekken op je muren?

Niet alleen vocht is een spelbreker in je nieuwe keuken of badkamer, ook de zouten die in je muren achterblijven na een vochtbehandeling. Die vormen witte vlekken van gekristalliseerde zouten op je muur, duwen je plinten los en tasten het pleisterwerk aan. Je bent er dus aan voor de moeite en moet de werken overdoen.

Hoe herken je vocht en/of zouten in je muur?

De enige betrouwbare methode is de calciumcarbidetest. Die vertelt je of er opstijgend vocht en/of zouten in je muren aanwezig zijn. De specialisten van Noaqua nemen boorstalen van je muur en controleren de vochtigheid en samenstelling ervan. Zo ben jij zeker van de juiste oorzaak en behandeling.

Ook het Wetenschappelijk en technisch centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) erkent de resultaten van de calciumcarbidetest als basis van de correcte behandeling. Reken voor de volle 100% op deskundig advies met een totaaloplossing voor ongewenst vocht en zouten.

De juiste behandeling

Vochtbehandeling uitgevoerd? Geef je muren dan de nodige tijd om uit te drogen tot een normale vochtigheidsgraad. Nu al pleisteren of behangen zou nefast zijn voor je portefeuille. Daarna brengen de deskundige adviseurs van Noaqua een noppenfolie aan die je pleisterwerk en behang beschermt tegen de zouten, gevolgd door een nieuwe pleisterlaag.