Wil je weten wat Vochtbestrijding kost?

Ontdek in onze brochure wat je probleem oplossen met Opstijgend Vocht nu kost.

DOWNLOAD NU DE TARIEVEN

Over NoAqua

Vorig jaar hielp ik met mijn zaak 513 gezinnen bij vochtbestrijding. Ik sta met mijn bedrijf voor een eerlijke aanpak en onafhankelijk advies op basis van een juiste diagnose.

Wat ik je garandeer...
  • Eerlijk advies
  • Correcte diagnose
  • Bespaar op je kosten
Michel Jans | zaakvoerder NoAqua
0484/175 151

Altijd een natte kelder? Er is maar één oplossing die echt werkt.


Met een kelder vergroot je op een efficiënte manier de bruikbare ruimte van je woning. Hij kan dienen als extra bergruimte, speelruimte voor de kinderen of eventueel zelfs als garage. Maar wanneer er vocht in je kelder komt, vallen die plannen al snel in het water. Laat het niet zo ver komen en doe een beroep op een specialist om je kelder voor eens en voor altijd waterdicht te maken.

Tijdelijke oplossing

Het water wegpompen uit je kelder werkt misschien op korte termijn, maar is slechts een tijdelijke oplossing. De pomp voert het water wel af maar neemt de oorzaak van je probleem niet weg. Ook al draait de pomp voortdurend, het water blijft binnenkomen en de luchtvochtigheid blijft veel te hoog. Bovendien bestaat de kans dat de pomp kapot gaat of de elektriciteit uitvalt. Dan ben je weer helemaal terug bij af. Een drainage is dus niet de juiste piste als je permanent van je natte kelder af wil.

Injecteren

Je muren injecteren met een vochtwerend middel is een goede oplossing voor opstijgend vocht. Voor een natte kelder gelden er echter andere regels. De ondergrondse muren komen immers constant in contact met vochtige grond. Bijgevolg krijgt het injectieproduct nooit de kans om uit te drogen en zijn werk te doen. Opnieuw verloren moeite dus.

De juiste oplossing

De enige manier om permanent vocht uit een bestaande kelder te houden, is een nieuwe binnenkuip plaatsen. Hiervoor worden de muren van je kelder bezet met verschillende lagen vochtwerend mortelpleisterwerk en krijgt de vloer eventueel een laag waterdichte beton. Zo pak je je kelder helemaal waterdicht in en ben je voor altijd van je vochtproblemen verlost.

Een klus voor een specialist

Een kelder dichten is geen klus die je zelf even klaart. Wil je een afdoend resultaat? Dan laat je het werk best over aan specialisten die de nodige kennis en ervaring in huis hebben. Voor ze aan de slag gaan, voeren de technisch adviseurs van Noaqua een grondige analyse uit waarbij ze rekening houden met alle relevante factoren. Pas wanneer ze een goed beeld van de ruimte hebben, gaan ze van start met de beste behandeling voor jouw kelder.

Benieuwd hoe de vakmannen van Noaqua precies te werk gaan? In dit filmpje zie je stap voor stap hoe ze professioneel een kelder dichten.

Maak er korte metten mee

Ben je die natte voeten, vochtige spullen en muffe geurtjes grondig beu? Vraag dan vandaag nog je gratis voachtdiagnose aan bij Noaqua en kies voor een droge kelder.