Wil je weten wat Vochtbestrijding kost?

Ontdek in onze brochure wat je probleem oplossen met Opstijgend Vocht nu kost.

DOWNLOAD NU DE TARIEVEN

Over NoAqua

Vorig jaar hielp ik met mijn zaak 513 gezinnen bij vochtbestrijding. Ik sta met mijn bedrijf voor een eerlijke aanpak en onafhankelijk advies op basis van een juiste diagnose.

Wat ik je garandeer...
  • Eerlijk advies
  • Correcte diagnose
  • Bespaar op je kosten
Michel Jans | zaakvoerder NoAqua
0484/175 151

Bestrijd het vocht voor het renoveren of tijdens je renovatiewerk


Bent u van plan te renoveren of verbouwingen uit te voeren in je huis? Wees slim en doe een test om de aanwezigheid van opstijgende vochtigheid te detecteren. Zo bespaar je jezelf extra kosten en werk in de toekomst.

Bij het renoveren van een woning kan het al eens voorvallen dat je een vochtige muur ontdekt. Een geluk bij een ongeluk, want de renovatie van je woning is de perfecte gelegenheid om opstijgend vocht grondig aan te pakken.

Het opstijgen van de vochtigheid

De ernst van opstijgend vocht wordt vaak onderschat. Veel mensen gaan gewoon naar de winkel om een verfpot te kopen wanneer voor het eerst vocht verschijnt op hun muren. Helaas zijn dingen niet zo eenvoudig.

De vlek zal namelijk in geen tijd terug verschijnen doorheen het nieuwe laagje verf en je werk zal snel voor niets geweest zijn.

Een goede raad: als je vocht in je muur opmerkt, onderneem de juiste actie!

De oplossing

Vooraleer je begint met renoveren is het een goed idee om een specialist in vochtbestrijding je muren te laten testen op opstijgend vocht. De specialisten van Noaqua komen langs bij jou thuis en doen alle nodige testen om na te gaan of je muren te kampen hebben met opstijgend vocht. De gratis diagnose van Noaqua zorgt er voor dat je precies weet wat het probleem is en dat je het probleem bij de kern kan aanpakken. We sturen een specialist naar je thuis die een gratis analyse uitvoert met de juiste tests.

Vervolgens kunnen we voor jou de vereiste behandeling toepassen. Indien nodig, wordt een speciaal product in de wanden geïnjecteerd. Daarna kan je vaarwel zeggen tegen de vochtproblemen.

Eenmaal je woning vochtvrij is, kan je zonder zorgen verder gaan met de verbouwingen. Noaqua garandeert een permanente oplossing van het vochtprobleem, zodat je ook later geen bijkomende werken meer hoeft uit te voeren. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken dat er opnieuw vochtige muren opduiken na al het harde werk dat renoveren met zich meebrengt.

Ga jij verbouwen en wil je zeker weten of de muren van je woning vochtvrij zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Noaqua heeft 40 jaar ervaring in vochtbestrijding. Dankzij de expertise van onze vakmannen, kunnen we je dan ook garanderen dat het vochtprobleem permanent opgelost is.

Kortom: met onze behandeling komt een definitief eind aan loskomend behang of vuile vochtige plekken de muren!