Wil je weten wat Vochtbestrijding kost?

Ontdek in onze brochure wat je probleem oplossen met Opstijgend Vocht nu kost.

DOWNLOAD NU DE TARIEVEN

Over NoAqua

Vorig jaar hielp ik met mijn zaak 513 gezinnen bij vochtbestrijding. Ik sta met mijn bedrijf voor een eerlijke aanpak en onafhankelijk advies op basis van een juiste diagnose.

Wat ik je garandeer...
  • Eerlijk advies
  • Correcte diagnose
  • Bespaar op je kosten
Michel Jans | zaakvoerder NoAqua
0484/175 151

De échte oplossing voor vocht in je kelder? Een waterdichte binnenkuip!


Heb jij regelmatig vocht in je kelder en behelp je je dan met tussenoplossingen? Weet dan dat als je dit niet goed aanpakt, het vocht sowieso terugkomt. Wil je het vochtprobleem in je kelder definitief verhelpen? Met een binnenbekuiping los je het voor eens en voor altijd op!

Zijn er wegenwerken geweest in je straat? Dan hoor je mensen misschien wel klagen dat ze daarna water in de kelder hebben. Toch komt dat niet per se door de werken, de kelder is dan gewoon niet waterdicht! Wegenwerken kunnen er hoogstens voor gezorgd hebben dat het grondwater is gestegen. En als dat grondvocht dan in je lekke kelder terechtkomt, kan je last krijgen van vochtproblemen. Tijd om daar iets aan te veranderen!

De enige oplossing die werkt

Vochtproblemen in kelders komen al voor sinds er kelders worden gemaakt. En al even lang worden er oplossingen voor gezocht. Maar de enige oplossing die écht werkt, is een binnenbekuiping. Op de binnenmuren van je kelder brengen de specialisten van Noaqua nieuwe lagen cement aan en gieten ze een nieuwe betonnen vloer. Het resultaat? Je kelder is een waterdichte kuip. Hierdoor kan het water nergens meer binnen en blijft je kelder droog!

Cement, cement en nog eens cement

Ben je benieuwd hoe deze werken precies gebeuren? Een Noaqua-vakman reinigt of zandstraalt je keldermuur tot op de baksteen. Daarop komt een waterdichtingslaag van snelcement. Om de waterdruk tegen te houden, worden twee lagen cementering met een hydraulische mortel aangebracht, waar nodig met een wapeningsnet. Op de vloer komt waterdicht gewapend beton. De kimnaad, de aansluiting tussen je vloer en de muur, krijgt nog een éxtra laag cement.

Een waterdichte kuip in je kelder plaatsen, lijkt misschien een grote ingreep, maar je bent er daarna wel gerust mee! En zijn er nog eens wegenwerken? Dan hoef jij niet te vrezen voor water in je kelder.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een droge kelder en neem contact op met onze specialisten voor een correcte vochtdiagnose.