Je Opstijgend vocht en vochtbestrijding specialist voor Vilvoorde. Wij pakken je problemen met Optstijgend Vocht aan.

Noaqua bespaart je geld dankzij zijn unieke manier van testen.


" Vochtbestrijding, een tijdbom die tikt voor je huis en voor je welzijn. Het is belangrijk dat je de kenmerken van problemen met vocht erkent. Dit is omdat je zo makkelijker het probleem kunt oplossen. Een directe aanpak is gewenst. Als je lang wacht, zal het uiteindelijk ook meer gaan kosten.

Doe de vochtbestijdingstest op onze site en ontvang direct een bericht dat gepersonaliseerd is, precies voor jouw probleem. Je bent maar 30 seconden kwijt, en het is uiteraard kosteloos! Je kunt ook hier kijken om een overzicht te zien van werkzaamheden. Sommige voorbeelden zullen misschien bekend voorkomen.

Waar komt die gekke geur vandaan en hoe komt de roestvorming er? Een muf aroma komt vaak door het proces van het rotten, wat vaak samengaat met uitslag, meeldauw en droge rot. Dan is het wel overduidelijk dat er vochtigheid is ook al zie je het niet. Vocht richt vaak schade aan en er komt roest door op stalen voorwerpen en zekeringskasten.

Wat zouden de doffe plekken op de wand kunnen zijn? Het komt vaak voor op tussenmuren, als deze klam of nat zijn, krijgen ze een grauwe kleur.

Hoe komt het dat de kleur op enkele plaatsen loslaat? Nattigheid kan pigmentatie van kleur tot gevolg hebben, of bladderen van verf, waardoor het naar beneden komt.

Hoe komt het dat fungus en aanslag veelal een langdurig probleem zijn? Vele malen zie je dit niet op je gevel, omdat het binnen de beste omgeving heeft om te groeien. De fungus groeit in natte, duistere plaatsen zoals bergplaatsen en het zorgt voor pigmentatie op verschillende plaatsen. Tevens is condensbestrijding niet alleen belangrijk voor het huis, maar ook voor het welzijn.

Hoezo de bestrijding van vocht? Het bestrijden van vocht zorgt er niet alleen voor dat het probleem weg is, maar het heeft ook andere bijkomstigheden. Een droge kelder beschermt namelijk je geldelijke investering. Daardoor stijgt de waarde van je woning. Andersom zou die juist het tegenovergestelde als gevolg hebben.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Vilvoorde - Kelderdichting Vilvoorde - Opstijgend Vocht Vilvoorde

Expert in vochtbestrijding voor Vilvoorde en omstreek.


“ Vaak merken wij dat het vochtprobleem bij veel muren beperkt blijft omdat er niet echt sprake is van vocht in de muur maar wel aan de oppervlakte. De Calcium Carbide test onderzoekt of er ook vocht in de muur zit.

  • Je kan besparen op je vochtfactuur door het stellen van een juiste vochtdiagnose... In 3/4 van de werken merk we dat een verkeerde diagnose gesteld werd.
  • Noaqua is de enige specialist in vochtbestrijding die de Calcium Carbide test gebruikt om na te gaan of je wel echt een vochtprobleem hebt.
  • Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf raadt de vochttest van Noaqua aan voor een correcte vochtdiagnose.
Waarbij kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie
vochtbestrijding Vilvoorde
vochtbestrijder Vilvoorde

Neem nu je eerste stap en pak eindelijk dat lelijke vochtprobleem aan


Vraag je Gratis Diagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Vraag je Gratis Diagnose.
Ik zoek een geschikt bedrijf

Ik zoek een geschikt bedrijf. Ik zoek een geschikt bedrijf.

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?