Top vochtbestrijding regio Roeselare. Gespecialiseerd in vochtproblemen (opstijgend vocht en natte kelders).

Bespaar geld met de meest betrouwbare vochtdiagnose op de markt.


" Er zijn mensen die geen idee hebben waarom vochtbestrijding een goede investering kan zijn. Als u wel weet dat de vochtbestrijding prijs een investering is in plaats van een uitgave dan heeft u ongetwijfeld wel eens van de problemen van opstijgend vocht gehoord. Wist u dat het ook mogelijk is dat u in aanmerking komt voor een premie vochtbestrijding zodat de prijs nog later uitvalt? Nee? Lees dan verder

U bewust zijn van de tekenen van vochtproblemen is een goede eerste stap in het oplossen van uw probleem. Het beste is om een probleem direct op te lossen. Hoe langer u wacht met vochtbestrijding, hoe duurder het uiteindelijk zal zijn om alles te laten repareren. Als u deze problemen tegenkomt of een vraag heeft over de vochtbestrijding prijs, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een specialist over wat er mogelijk is qua vochtbestrijding.

Wat is dat rare geurtje? Een muffe geur is vaak het resultaat van het rottingsproces, vaak geassocieerd met schimmel, meeldauw, en droge rot. Het dan duidelijk dat vocht aanwezig is (en u dus vocht bestrijden) zelfs als u geen zichtbaar extra vocht ziet.

Waarom is er roestvorming op de kelder apparatuur en metalen meubelen? Vocht is meestal de boosdoener van roest op de metalen apparaten en zekeringkasten.

Wat zijn deze donkere vlekken op de muur? We zien het vaak terug op de binnenmuur, wanneer ze nat of vochtig zijn krijgen zowel gasbetonblokken als betonnen muren een donkergrijze kleur.

Waarom is schimmel en meeldauw een aanhoudend probleem. Vaak zie je dit probleem niet terug op jouw buitenmuur, vooral omdat schimmel en meeldauw binnen het beste groeit. Deze schimmels groeien in een vochtige, donkere omgevingen zoals kelders en veroorzaken verkleuring op oppervlakken. Ook hier is vochtbestrijding niet alleen van esthetisch belang maar ook voor jouw gezondheid en de structuur van jouw huis.

Waarom laat de verf of bepaalde plekken los? Vocht kan leiden tot verf verkleuring of dat de verf begint te schilferen en dus van de muren begint te vallen.

De andere voordelen van vochtbestrijding Naast het verhelpen van deze vaak vervelende situaties, leidt het bestrijden van vocht tot extra voordelen voor huiseigenaren. Het is aangetoond dat droge kelders jouw investering te beschermen en ervoor zorgen dat de waarde van uw huis constant blijft. Een vochtige kelder is een van de eerste tekenen waarop potentiële kopers letten.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Roeselare - Kelderdichting Roeselare - Opstijgend Vocht Roeselare

Noaqua, gespecialiseerd in vochtbestrijding voor de regio Roeselare.


“ Omdat een vochtplek op je muur niet meteen wil zeggen dat je ook een ernstig vochtprobleem hebt maken wij gebruik van de CCT diagnose. Hiermee meren we het percentage vocht binnen in je muur.

  • Een groot deel van alle vochtbestrijding werken zijn onnodig omwille van een incorrecte diagnose. Dit kost je niet alleen een pak geld maar ook veel werk.
  • De CCT test van Noaqua is volgens het WTCB de meest betrouwbare vochtdiagnose.
  • Na de diagnose van je vochtprobleem geef ik je praktisch advies over de beste oplossing voor jouw probleem. En ook als je geen vochtprobleem hebt zal ik dat zeggen.
Hoe kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie
vochtbestrijding roeselare
vochtbestrijder roeselare

Neem nu je eerste stap en pak eindelijk dat lelijke vochtprobleem aan


Vraag je Gratis Diagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Vraag je Gratis Diagnose.
Ik zoek een geschikt bedrijf

Ik zoek een geschikt bedrijf. Ik zoek een geschikt bedrijf.

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?