Je vochtbestrijding specialist voor Oostende. Noaqua helpt je af van je vochtprobleem in je woning. Gegarandeerd.

Bespaar op je uitgave met de vochttest van Noaqua.


" Er is altijd wat vocht in de lucht om ons heen. Binnenshuis wordt een luchtvochtigheid van ongeveer 50 procent meestal beschouwd als een gezond niveau. Dit is vooral omdat het comfortabel is voor de mens en omdat veel schimmels en mijten niet gedijen in die omgeving. Maar er kunnen zich ook vochtproblemen voordoen.

Wanneer is vocht een vochtprobleem? Ook al hebben we wat vocht nodig in de lucht die we inademen, te veel vocht in uw woning dan we nodig hebben zal lijden tot vochtproblemen. Wanneer vochtige lucht een koude ondergrond raakt kan een deel van het vocht de lucht verlaten en weer vloeibaar worden of condenseren en dan heeft u vochtproblemen in huis. Als dit gebeurt op een koude ruit dan ziet u het water naar beneden lopen zich verzamelen op de vensterbank. Dit is slechts een van de soorten vochtproblemen waar het water de verf kan ruïneren of ervoor zorgen dat het hout begint te rotten. Als u kijkt naar de kostprijs van een nieuwe vensterbank zult u hier niet vrolijk van worden.

Meerdere vochtproblemen. Het water kan zelfs bevriezen, dit produceert ijs op de binnenkant van het venster. Als er vocht condenseert in op uw muren of in uw zolder, dan heeft u een vochtprobleem muur maar zult u niet in staat zijn om het water te zien. Maar omdat u deze vochtproblemen muren niet kunt zien betekend het niet dat het geen problemen zal veroorzaken. Schimmel en meeldauw groeien bijvoorbeeld in vochtige gebieden waardoor u last kunt krijgen van allergische reacties en het kan ook uw huis beschadigen. Dat zijn vochtproblemen die serieus genomen moeten worden.

Hout kan rotten en gipsplaten opzwellen. Als er vocht in uw isolatie zit zal de isolatie niet zo goed werken zoals het hoort zal de rekening voor het op temperatuur brengen van uw huis alleen maar oplopen.

Het opsporen van vochtproblemen kan moeilijk zijn. Vooral omdat vaak voor de meeste mensen de oorzaak niet duidelijk is, kan vochtproblemen oplossen erg lastig zijn. Daarom is het handig om met mensen te werken die niet alleen vaker met het een dergelijke situatie hebben gewerkt maar ook extra scherp opletten op vochtproblemen die misschien nog niet duidelijk te zien zijn. Zodra u dus echte vochtproblemen tegenkomt is een specialist zoals Noaqua bellen altijd de beste oplossing.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Oostende - Kelderdichting Oostende - Opstijgend Vocht Oostende

Vochtbestrijding regio Oostende - Noaqua


“ De kans is groot dat je geen groot vochtprobleem in huis hebt. We merken namelijk dat er meestal wel een vochtprobleem is aan de buitenkant van je muur maar niet in de muur. Daarom is het belangrijk om te meten hoeveel vocht er in je muur zit. De beste manier om dit te doen is door gebruik te maken van onze CCT diagnose.

  • Door het gebruik van een verkeerde test zijn veel vochtbestrijdingwerken niet nodig. Hier kan je veel geld besparen.
  • De CCT vochtdiagnose is uniek voor Noaqua… alleen wij maken gebruik van deze test om te controleren of je wel echt een vochtprobleem in huis hebt.
  • Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is de vochttest van Noaqua de meest kwalitatieve test.
Waarbij kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Neem nu je eerste stap en pak eindelijk dat lelijke vochtprobleem aan


Vraag je Gratis Diagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Vraag je Gratis Diagnose.
Ik zoek een geschikt bedrijf

Ik zoek een geschikt bedrijf. Ik zoek een geschikt bedrijf.

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?