Lokale vochtbestrijding specialist Lokeren. Voor Condensatie, Optrekkend vocht en Natte kelders.

Noaqua verlaagt je vochtfactuur dankzij zijn unieke vochttest.


" Opstijgend vocht in muren is een probleem wat zowel bij externe en interne muren kan gebeuren. De reden achter opkomend vocht is vaak grondwater. De stenen en metselspecie in de droge bovenste delen van de muur trekt het water als het ware naar boven. Opstijgend vocht muren zou geen probleem moeten zijn voor een muur, mits deze goed onderhouden is. Goed geconstrueerde muren hebben een efficiënt fysieke waterdicht ratio en 'weren' vocht. Dit geld natuurlijk niet als er een probleem ontstaat met de muur zoals:

• Een gecomprimeerde muur als gevolg van ouderdom en / of origineel gebruik van materiaal met een mindere kwaliteit
• Een probleem door veranderingen aan het huis, bijvoorbeeld de toevoeging van een veranda, serre, aangrenzende muur etc.
• Materiaal in de holte van een spouwmuur constructie

Met opstijgend vocht in muren is snel reageren van belang. Op het moment dat u last heeft van opstijgend vocht in muren zijn corrigerende maatregelen zo snel mogelijk nodig. Als vocht aanwezig blijft kan dit op den duur leiden tot verslechtering van het metselwerk, pleisterwerk, en de inrichting van het huis. Het stucwerk in de woning kan snel afbreken wanneer deze wordt blootgesteld aan vocht. Vervanging van pleisterwerk is gewoonlijk tenminste voor een deel nodig en dat is aan de prijs wanneer u er op tijd bij bent, maar kan nog veel duurder worden.

Opstijgend vocht in muren identificeren. Vochtige muren aan de buitenkant van uw huis kunnen problemen vertonen op het externe metselwerk, denk aan water vlekken enz. Vocht kan ook worden gevoeld en gezien op de binnenwanden van uw huis, schimmel als gevolg van daaruit voortvloeiende condensatie geeft aan dat u een probleem heeft met opstijgend vocht.

Deze aandoeningen hoeven natuurlijk niet te wijten te zijn aan opstijgend vocht. Deze problemen zouden ook een resultaat kunnen zijn van eenvoudige waterlekkage als gevolg van slechte dakgoten, dakbedekking, enz. Een kelder die problemen heeft met vocht bijvoorbeeld betekend niet gelijk dat het om opstijgend vocht gaat. Maar het is wel belangrijk dat u weet wat precies het probleem is voordat u in staat bent om het op te lossen.

Een professioneel onderzoek is ten zeerste aan te bevelen in dergelijke gevallen. De reden is dat als u de foute analyse stelt dit kan leiden tot onnodige en dure oplossingen die u niet zullen helpen en u later alsnog extra moet betalen om het probleem op te lossen. Zorg ervoor dat u een specialist zoals Noaqua in huis haalt met onpartijdig, eerlijk advies over de mogelijkheden voor uw huis.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Lokeren - Kelderdichting Lokeren - Opstijgend Vocht Lokeren

Vochtbedrijf omgeving Lokeren - Noaqua


“ Noaqua doet beroep op de CCT vochtdiagnose omdat deze test uitsluitsel geeft over je vochtprobleem. Het is mogelijk dat er zich een vochtvlek aftekent op je muur. Maar hiermee is nog niet gezegd dat er ook een probleem is met vocht aan de binnenzijde van je muur. De CCT diagnose heeft hierover uitsluitsel.

  • Vochtbestrijder Noaqua maakt als enige vochtbestrijder gebruik van de CCT vochtdiagnose voor de controle van je vochtprobleem. Dit maakt ons bijzonder.
  • NoAqua is de enige vochtexpert die gebruik maakt van de Calcium Carbide Test om te bepalen of je wel echt een vochtprobleem hebt. Heb je geen probleem dan zeggen we dat ook.
  • De Calcium Carbide test wordt vaak aangeraden als de meeste degelijke vochtdiagnose omdat het de enige test die het vochtgehalte in je muur meet.
Hoe kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Dit is waarom Noaqua 4,8 op 5 scoort op Google


Vraag je Gratis Vochtdiagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?