Doe beroep op vochtbestrijder Noaqua voor de regio Leuven. Expert in Condensvorming, Opstijgend vocht en Vochtige kelders.

Betaal minder dankzij de unieke vochtdiagnose van Noaqua.


" Een eigen huis is een rijkdom en je probeert je huis zo mooi en fijn mogelijk te maken. Soms kan er wel eens iets gebeuren waardoor de atmosfeer in je huis wat minder wordt.

Zo kan er op een gegeven moment vocht in de muren komen. Die zie je in eerste instantie niet, maar er zijn een aantal symptomen die overduidelijk zijn.

Heb je last van een of meer van onderstaande symptomen?

Muffe lucht. Als je lang in huis bent merk je dit misschien niet, maar als je van buiten naar binnen gaat en je ruikt een muffe gronderige lucht die je met de herfst en champignons associeert dan zou er wel eens teveel vocht in je huis kunnen zijn.

Bladderende verf in huis. Als je muren tot voor kort mooi strak in de verf stonden en nu ineens beginnen te bladderen, dan is er iets aan de hand. Verf begint nooit uit zichzelf te bladderen. Als echter de ondergrond vochtig is dan kan de verf zich niet meer hechten aan de muur en gaat dan bladderen. Dit kan dus duiden op vochtige muren.

Bladderend behang. Voor behang geldt eigenlijk hetzelfde als voor verf. Behang komt uit zichzelf eigenlijk nooit van de muur af. Als de ondergrond vochtig is houdt de lijm niet meer en wordt misschien wel opgelost omdat deze op waterbasis is. Vochtige muren en behang gaan niet goed samen.

Natte plekken op de muren. Dat is eigenlijk een weggevertje. Natte plekken op de muren in ruimtes die niet vochtige horen te wezen duiden meteen op vochtige muren.

Schimmelvorming. Schimmels en zwammen houden van vocht, ze groeien het beste in een vochtige omgeving. Als er schimmels en zwammen verschijnen binnen in je huis weet je dat het te vochtig is. De kans is groot dat het om vochtige muren gaat hier.

Is het antwoord ja?
Heb je last van een of meer bovengenoemde symptomen? Dan wordt het tijd om advies in te winnen over vochtbestrijding. Vocht in je huis voor een te lange tijd kan je huis structureel aantasten. Het behandelen van vochtige muren tegen opstijgend vocht is niet heel gecompliceerd en kan professioneel gedaan worden zonder teveel verstoring van je dagelijkse leven.

De professionele vochtbestrijder komt, boort een gat in de muur en spuit er gel in . Deze gel bevat een stof die zich bindt met het vocht in je muur. Als dit dan opdroogt ontstaat er een barrière die water tegenhoudt. Je kunt dan dus nooit meer vocht in je muren krijgen.

Je wil zo'n behandeling door een professioneel bedrijf laten doen anders heb je kans op beschadigingen of een situatie die niet veel beter is dan de situatie die je had. Denk hierbij aan last bij de buren, nog meer vocht in de muur, beschadigingen op tegels en vlekken. Nee een vakman handelt dit professioneel en goed af zonder hier genoemde nadelen.

Voor dat je het weet is je huis weer zoals jij het wil zonder nare luchtjes en schimmels.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Leuven - Kelderdichting Leuven - Opstijgend Vocht Leuven

Noaqua, vochtbestrijding in Leuven.


" De kans bestaat dat je vochtprobleem best meevalt. Er kan wel vocht zitten aan de buitenzijde van je muur maar de kans dat er ook een probleem is met optrekkend vocht is klein. Daarom maakt Noaqua gebruik van de Calcium Carbide test. Dit is de enige vochttest dat de hoeveelheid vocht in je muur meet.

  • De meeste vochtbehandelingen zijn nutteloos omdat de vaststelling / test niet correct was. Hierdoor betaal je onnodig veel geld en verlies je veel geld.
  • NoAqua is de enige vochtexpert die gebruik maakt van de Calcium Carbide Test om te bepalen of je wel echt een vochtprobleem hebt.
  • Alleen de test waar Noaqua gebruik van maakt wordt door experten in de sector aangeraden als de meest professionele en degelijke test.
Waar kunnen we helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie
vochtbestrijding Leuven
vochtbestrijder Leuven

Neem nu je eerste stap en pak eindelijk dat lelijke vochtprobleem aan


Vraag je Gratis Diagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Vraag je Gratis Diagnose.
Ik zoek een geschikt bedrijf

Ik zoek een geschikt bedrijf. Ik zoek een geschikt bedrijf.

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?