Full service vochtbestrijder regio Gent.
Specialist in Opstijgend Vocht, Condens / Schimmelvorming en Kelderdichting.

Bespaar op je factuur met de unieke vochttest van Noaqua.

" Voor vele huiseigenaren is het een herkenbaar probleem. Opstijgend vocht in de binnen en buitenmuren. In veel gevallen wordt daarbij ook de kelder niet ontzien en wil men de kelder waterdicht maken of wil men schimmel verwijderen. Optrekkend vocht in muren en vocht in huis kan je op verschillende manieren herkennen. Er hangt een muffe geur in de betreffende ruimte en ook de natte muren kunnen vochtplekken vertonen met zoutafzetting. Daarnaast is de hoge luchtvochtigheid een ideale voedingsbodem voor schimmels en zwammen. Optrekkend vocht in de binnenmuren is daarmee ook nadelig voor de gezondheid.

Gelukkig ben je bij de specialisten van Noaqua aan het juiste adres voor effectieve vochtbestrijding en Kelderdichting.

Anders dan andere vochtbestrijders in Gent (Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Gentbrugge, Ledeberg, Sint Denijs Westrem, Zwijnaarde), pakt Noaqua het vochtprobleem aan bij de kern. De test en meting die we toepassen bij vochtbestrijding is dan ook uniek en bewezen effectief.

De meting vindt plaats binnen in de betreffende muur. Metingen aan de oppervlakte geven namelijk geen reëel beeld van het feitelijke vochtprobleem.

Binnen onze branche zien we nog veel te vaak dat ze muren injecteren, vaak ten onrechte. Men wil de muren waterdicht door ze te injecteren met een substantie tegen opstijgend vocht. Deze bedrijven brengen hoge kosten in rekening voor hun diensten, terwijl je daar als klant niet mee geholpen bent.

Door onze ruime ervaring en kennis staan we volledig achter het analyseren door middel van onze unieke test. Alleen op deze manier kunnen hardnekkige vochtplekken in de muren of de kelder opgelost worden. Deze vochtanalyse kan nodig zijn omdat je je woning grondig wilt laten renoveren, of omdat je in het bezit bent van een verouderde woning. Maar, ook nieuwbouwwoningen kunnen hinder ondervinden van opstijgend vocht in de muren of de kelder.

We hechten veel waarde aan het oplossen van je vochtproblemen. Daarom maken we geen gebruik van opdringerige verkopers. In plaats daarvan krijg je het bezoek van één van onze deskundige en ervaren adviseurs in kelderdichting, opstijgend vocht en schimmelvorming. Als onafhankelijke specialist met meer dan 50 jaar ervaring in het vak zijn we zeer vakkundig in de bestrijding van optrekkend vocht. Informeer je ook naar de mogelijke premie of subsidie voor vochtbestrijding.

Onze adviseurs voeren onze unieke calcium carbide test geheel vrijblijvend en kosteloos voor u uit. Daarna weet u niet alleen de exacte oorzaak van het vochtprobleem, maar mag je ook waardevol advies verwachten. Natuurlijk kunnen we je ook de juiste oplossing bieden voor je vochtprobleem. Deze wordt geheel afgestemd op de vochtanalyse. Zo ben je altijd verzekerd dat we je muren terug waterdicht en droog maken.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Gent - Kelderdichting Gent - Opstijgend Vocht Gent

Noaqua, vochtbedrijf Gent


" Misschien is je vochtprobleem veel minder erg dan je dacht. Want vaak is er een beperkt vochtprobleem aan de buitenzijde van je muur maar NIET binnen in je muur. Het is daarom cruciaal om het vochtgehalte binnen in je muur te meten... dat doe je alleen met de Calcium Carbide Test van Noaqua.

  • Wist je dat 3/4 van alle vochtbehandelingen overbodig zijn omdat er een verkeerde diagnose gesteld werd?! Een verkeerde diagnose kan je veel werk en geld kosten.
  • NoAqua is de enige vochtexpert die gebruik maakt van de Calcium Carbide Test om te bepalen of je wel echt een vochtprobleem hebt. Heb je geen probleem dan zeggen we dat ook.
  • WTCB raadt de Calcium Carbide Test van Noaqua aan als de meest betrouwbare en correcte vochtdiagnose.
Hoe kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie
vochtbestrijding gent
vochtbestrijding gent 2

Neem nu je eerste stap en pak eindelijk dat lelijke vochtprobleem aan


Vraag je Gratis Diagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Vraag je Gratis Diagnose.
Ik zoek een geschikt bedrijf

Ik zoek een geschikt bedrijf. Ik zoek een geschikt bedrijf.

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?