Top vochtbestrijding expert Dendermonde en regio. Voor Opstijgend vocht, natte kelders en problemen met schimmelvorming.

Verlaag je factuur dankzij de unieke vochtdiagnose van Noaqua.


" Opstijgend vocht – wat is het en wat is de oorzaak? Opstijgend vocht is de opwaartse beweging van vocht door muren en vloeren, soms door capillaire werking. Het kan oplopen tot 900 millimeter in muren of zelfs meer, afhankelijk van het metselwerk, grondwaterstand niveau en verdamping. Zoutafzettingen vormen over het algemeen een horizontaal vloedlijn waaronder er verkleuring zichtbaar is. Vloeren kunnen vochtige plekken en vlekken krijgen. Opstijgend vocht onderscheidt zich van andere vormen van vocht, zoals regenwater penetratie en condensatie, deze problemen hebben een andere behandeling nodig dan wanneer we opstijgend vocht bestrijden.

Hoe wordt het vastgesteld? Als u denkt dat opstijgend vocht behandelen nodig is, wilt u natuurlijk eerst zeker weten dat uw huis er daadwerkelijk last van heeft. Er wordt op grote schaal een verkeerde diagnose gesteld op basis van hoge elektrische vochtmeter standen. Verhoogde metingen doen zich regelmatig voor in oude gebouwen die nagenoeg droog zijn vanwege zoutdepositie van verdamping of het kan een ander probleem aangeven, zoals oppervlaktecondensatie. Voordat u dus veel geld uitgeeft voor een aanpak die misschien niet eens nodig is moet tests worden uitgevoerd om te zien hoe diep vocht in de muur zou zitten en de eventuele effecten van zouten op de meting.

Opstijgend vocht bestrijden. Maar als u nu wel last heeft van opstijgend vocht, dan wilt u natuurlijk opstijgen vocht bestrijden. Maatregelen die uw huis helpt te 'ademen' zoals het vervangen van hard cement kan de beste oplossing zijn. Omgekeerd, het waterdicht maken van uw huis door verf en andere deklagen kan uw vochtproblemen zelfs verergeren. Het is natuurlijk vreemd dat wanneer u hoopt een probleem ergens mee op te lossen u er alleen extra problemen mee in huis haalt.

Is het nodig om echt mijn muur te laten behandelen. Natuurlijk is het zo dat grote ingrepen zorgvuldig moeten worden gemotiveerd. Het is natuurlijk zo dat het niet alleen om kosten gaat, maar ook voor tijdelijke overlast kan zorgen. Daarom is het nodig dat u met een specialist om de tafel zit die u kunt vertrouwen. Als de problemen te groot worden en u niet alleen uw eigen gezondheid riskeert maar ook de veiligheid van het huis dan zult u merken dat deze ingreep uiteindelijk onontkoombaar is.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Dendermonde - Kelderdichting Dendermonde - Opstijgend Vocht Dendermonde

Vochtbedrijf omgeving Dendermonde - Noaqua


“Misschien is je vochtprobleem veel minder erg dan je dacht. Want vaak is er een beperkt vochtprobleem aan de buitenzijde van je muur maar NIET binnen in je muur. Het is daarom cruciaal om het vochtgehalte binnen in je muur te meten... dat doe je alleen met de Calcium Carbide Test van Noaqua.

  • De meeste behandelingen tegen zijn niet nodig. Dit omdat er geen correcte diagnose werd gemaakt. Dit kan je veel geld kosten.
  • Noaqua is de enige specialist in vochtbestrijding die de Calcium Carbide test gebruikt om na te gaan of je wel echt een vochtprobleem hebt.
  • Het WTCB adviseert zijn gebruikers om gebruik te maken van de CCT test voor het stellen van een juiste vochtdiagnose.
Waarbij kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Neem nu je eerste stap en pak eindelijk dat lelijke vochtprobleem aan


Vraag je Gratis Diagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Vraag je Gratis Diagnose.
Ik zoek een geschikt bedrijf

Ik zoek een geschikt bedrijf. Ik zoek een geschikt bedrijf.

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?