Meest betrouwbare vochtbestrijding Deinze ! Referentie voor problemen met vocht en opstijgend vocht.

Dankzij de opmerkelijke test van Noaqua zal je besparen op je vochtfactuur.


" Vocht kan erge schade aan uw huis toebrengen zoals het afbladeren van verf of verrotting. U hebt uw droomhuis gebouwd en wanneer dit vocht uw interieur begint af te takelen kan u depressief worden. Het is geweten: voorkomen is beter dan genezen en dus is het beter te leren het vocht te controleren voor het je huis kan beschadigen. Het zal uw huis energie efficiënt en comfortabel houden en schimmelvorming tegen gaan.

v Vocht helpt de groei van schimmels. Het kan zelfs problemen voor uw gezondheid veroorzaken. Vocht hangt af van het klimaat in de plaats waar uw huis gebouwd is. Vocht kan binnendringen in huizen die niet goed geïsoleerd zijn. Er zijn 3 manieren om vocht uit het huis te krijgen: Luchtstroom, Goede materialen en Warmteoverdracht.

Als uw huis niet aan deze drie criteria voldoet zal er zich zeker een vochtprobleem voordoen. Van deze drie zijn het de luchtstromen die het vocht het beste uit het huis helpen. Omdat lucht de eigenschap heeft om langs eender welke vorm of pad te bewegen zal het zeker het vocht meenemen uit hoeken, scheuren en gaten.

De andere twee processen zijn echt trage processen. De materialen vertragen de diffusie van het vocht maar zal het nooit volledig tegengaan. De temperatuur waarbij water begint te condenseren noemen we het condensatiepunt. Wanneer de luchttemperatuur zakt tot dit punt zal het vocht in de lucht beginnen condenseren bij de eerste aanraking met koude oppervlakten. Als dit contact met de muur is, zal het leiden tot vochtige muren. Vocht op de muren zal leiden tot problemen met de muren, de zolder en de fundamenten, de oorzaak hiervan is het klimaat.

Vocht controleren
Vocht bevindt zich in bijna ieder onderdeel van het huis dat afgesloten is en geen luchtbeweging ondergaat. Om dit tegen te gaan zal u moeten isoleren en het vocht op een correcte manier controleren.

Hier zijn enkele punten om in overweging te nemen terwijl u de controle over het vocht voorbereidt voor uw nieuwe huis.

• Hou houten constructie weg van contact met de grond
• Installeer een drainage systeem dat vocht in de grond van uw huis wegleidt, zodat het water uw huis niet bereikt.
• Leg een watervaste laag aan tussen uw fundering en de eerste vloerplaat om het opstijgen van water te voorkomen.
• Breng een vocht beschermende laag aan om te verhinderen dat de muur water opneemt
• Leidt het water rondom de fundering af zodat de hydraulische druk op uw fundering afneemt
• Installeer een 6 mm diffusie barrière aan in de kruipruimte zodat vocht van de grond niet kan binnendringen in de kruipruimte.

Hoe vocht voorkomen op de muren?
• Installeer een polyethyleen grond bedekking in de kruipruimte
• Maak een helling die water van het huis wegleidt
• Breng een vocht barrière aan
• Breng een door vocht ondoordringbaar membraan aan tegen de fundering om het water insijpelen te voorkomen
• Maak een drainage die geen contact heeft met de muren.

Vocht is een echt probleem voor huiseigenaars. Vocht dringt het huis gemakkelijk binnen en als er geen uitweg naar buiten is, hebt u een probleem. Dus, denk eraan uw huis te ventileren en stel uw interieur bloot aan zonnelicht. Een vochtprobleem kan eenvoudig voorkomen worden, maar is moeilijk terug te verwijderen.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Deinze - Kelderdichting Deinze - Opstijgend Vocht Deinze

Expert in optrekkend vocht Noaqua Deinze.


“ Alleen de Calcium Carbide test van Noaqua controleer de hoeveelheid vocht (percentage) binnen in je muur. Zo kan het zijn dat je muur er vochtig uitziet maar dat er geen toch geen vocht is aan de binnenkant van je muur.

  • De meeste behandelingen tegen zijn niet nodig. Dit omdat er geen correcte diagnose werd gemaakt. Dit kan je veel geld kosten.
  • Alleen Noaqua gebruikt de CCT om te verifiëren of je een vochtprobleem hebt. En ook wanneer je geen vochtprobleem hebt zeggen we dat.
  • De Calcium Carbide test wordt vaak aangeraden als de meeste degelijke vochtdiagnose omdat het de enige test die het vochtgehalte in je muur meet.v
Hoe kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie
vochtbestrijding Deinze
vochtbestrijder Deinze

Dit is waarom Noaqua 4,8 op 5 scoort op Google


Vraag je Gratis Vochtdiagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?