Vochtbestrijding Beveren. Eerlijk en correct. Hallo opluchting, vaarwel Opstijgend Vocht.

Dankzij onze unieke vochttest zal je minder betalen voor je vochtprobleem.


" De meeste mensen met een huis denken niet gelijk aan hun kelder als een belangrijke bron van warmteverlies en vochtproblemen, wat u waarschijnlijk niet wist is dat kelders goed kunnen zijn voor 20 tot 35 procent van het warmteverlies in een huis en ook grote problemen met vocht kunnen veroorzaken. In tegenstelling tot wat meeste mensen denken is gewone aarde is een slechte isolator. Er zijn ook problemen met lekkage door kelderramen en de basiswand.

Er zijn maar weinig kelders die ook maar enige vorm van isolatie en vochtbestrijding hebben. Dit betekend voor de meeste huiseigenaren dat er veel verbeterd kan worden. Behandel een kelder voor isolatie en zorg dat vocht vasthouden geen probleem is. Isolatie vaak worden gekoppeld met andere reparatie of renovatie, zoals kelderafdichting.

Kelder beoordeling en vochtbestrijding. Voordat u ook maar iets kunt plannen is de eerste stap natuurlijk altijd het beoordelen van uw kelder. De volgende zijn enkele van de problemen die u misschien tegen kunt komen of misschien zelfs al last van heeft.

Waterlekkage. Grote waterlekkage (aanhoudende lekkages, wateroverlast in het voorjaar en wanneer het regent) moeten worden gecorrigeerd. De reden dat de meeste mensen dit door experts laten doen is omdat de oplossing afhangt van het probleem. De oplossing vereist vaak graven, muren vochtwerend maken, het toevoegen van een drainagesysteem en isolatie van de buitenkant om uw huis beter te beschermen tegen opstijgend vocht. Zoals u misschien wel kunt afleiden uit de beschrijving is dit veel extra werk en laten de meeste mensen dit het liefst iemand anders doen. Kleine waterlekken kunnen soms gecorrigeerd worden door water uit de buurt van de fundering te leiden en de fundering aan de binnenkant iets te versterken.

Vochtigheid. Symptomen van problemen met vochtigheid zijn onder meer vlekken of schimmelgroei, blaarvorming en afbladderen van verf, uitvloeiingen (een afzetting op het oppervlak), afbrokkeling (verslechtering van het oppervlak) of een muffe geur. Kleine problemen met vochtigheid kunnen worden verholpen aan door middel van vochtbestrijding aan de binnenkant van het huis, grotere problemen worden vaak van buitenaf het huis gecorrigeerd. Condensatie kan zich ook vormen op de fundering muren in de zomer omdat de lucht is erg vochtig is maar de kelder relatief koud is – hier moet u dus ook iets vinden.

Meerdere mogelijkheden voor vochtbestrijding. Er zijn dus meerdere oplossingen mogelijk wanneer het om uw vochtprobleem gaat. Wanneer u de juiste keuze maakt en de problemen op de goede manier aanpakt zal vocht geen probleem meer zijn. Mocht u niet zeker zijn wat de beste optie is, schakel dan een bedrijf in wat dagelijks dit soort problemen oplost.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Beveren - Kelderdichting Beveren - Opstijgend Vocht Beveren

Noaqua, vochtspecialist voor Beveren


“Je muur kan een vochtig uitzien maar dit wil niet zeggen dat je een vochtprobleem hebt. Om dit te controleren maken we gebruik van de CCT vochtdiagnose welke het vochtgehalte binnen in je muur meet.

  • Door het gebruik van een verkeerde test zijn veel vochtbestrijdingwerken niet nodig. Hier kan je veel geld besparen.
  • NoAqua is de enige vochtexpert die gebruik maakt van de Calcium Carbide Test om te bepalen of je wel echt een vochtprobleem hebt. Heb je geen probleem dan zeggen we dat ook.
  • Omdat de CCT test het vochtgehalte in je muur meet wordt deze test aangeraden door veel experten in de sector.
Waarbij kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie
vochtbestrijding Beveren
vochtbestrijder Beveren

Neem nu je eerste stap en pak eindelijk dat lelijke vochtprobleem aan


Vraag je Gratis Diagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Vraag je Gratis Diagnose.
Ik zoek een geschikt bedrijf

Ik zoek een geschikt bedrijf. Ik zoek een geschikt bedrijf.

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?