Vochtbestrijding in Antwerpen en omstreken. Gespecialiseerd in Condensatie, Optrekkend vocht en Natte kelders.

Noaqua zorgt dat je geld bespaart met zijn bijzondere vochttest.

" Grondwater dat in uw muren trekt via het ondergrondse metselwerk. Voor veel mensen klinkt het als een van de vervelendste dingen die ze maar kunnen bedenken voor hun huis, en dat is het ook. In feite verandert uw eigen huis langzaam maar zeker in een grote spons.

Al dat extra vocht moet natuurlijk ergens heen en uiteindelijk krijgt u lelijke vlekken en kringen op de muur, u krijgt zelfs last van afbladderende verf, afbrokkelende pleister, en van loslatend behang – gelukkig kunt u met een juiste behandeling afrekenen met opstijgend vocht.

De problemen kunnen variëren
De ernst van uw probleem, en de mate van vochtbestrijding hangt van een paar verschillende aspecten af. Zoals: De verluchting van uw woning, De dikte van uw muren, De porositeit van uw bouwmaterialen,

Wat echter wel duidelijk is dat wanneer uw woning last heeft van opstijgend vocht, dit een probleem is wat zichzelf niet zomaar oplost. Voordat u natuurlijk over kunt gaan tot een oplossing, moet u ervoor zorgen dat u zeker weet dat een behandeling voor opstijgend vocht de juiste analyse is.

De volgende symptomen geven duidelijk aan dat het tijd is voor een vochtbestrijding: hoge luchtvochtigheid, loslatend behang, rottende plinten, afbrokkelende pleister, afbladderende verf, onaangename geur, zoutkringen, beschadigde voegen.

De juiste analyse is essentieel voor een goede vochtbestrijding
Het belangrijk dat de juiste analyse wordt gesteld met gespecialiseerde meetapparatuur. Mocht u last hebben van vocht in uw kelder dan hoeft niet gelijk een probleem te zijn met opstijgend vocht. Het kun ook een lekkage probleem zijn dat aandacht vereist. Als u er zeker van wilt zijn dat de juiste oplossing wordt gevonden de exacte oorzaak kennen van belang.

Waarom een specialist voor uw vochtbestrijding?
Er zijn mensen die denken "ik heb geen specialist nodig, ik behandel zelf mijn muur wel". Natuurlijk is dat mogelijk maar vergeet dan niet dat niet alleen de diagnose belangrijk is, maar ook de behandeling zelf en de afwerking.

Betekent dit dat u naar een behandeling een tijd leeft in een huis met onafgewerkte muren? Natuurlijk niet, meteen na de behandeling worden de muren weer netjes afgewerkt zodat u niet alleen kan genieten van droge muren, maar ook mooie muren. En wanneer een specialist uw muren afwerkt komt dit met een garantie, dit heeft u natuurlijk niet als u het zelf doet.Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Antwerpen - Kelderdichting Antwerpen - Opstijgend Vocht Antwerpen

Je Opstijgend vocht expert voor Antwerpen en regio.


" De kans is groot dat je geen groot vochtprobleem in huis hebt. We merken namelijk dat er meestal wel een vochtprobleem is aan de buitenkant van je muur maar niet in de muur. Daarom is het belangrijk om te meten hoeveel vocht er in je muur zit. De beste manier om dit te doen is door gebruik te maken van onze CCT diagnose.

  • De meeste behandelingen tegen zijn niet nodig. Dit omdat er geen correcte diagnose werd gemaakt. Dit kan je veel geld kosten.
  • Alleen Noaqua gebruikt de CCT om te verifiëren of je een vochtprobleem hebt. En ook wanneer je geen vochtprobleem hebt zeggen we dat.
  • Experten raden de CCT test van Noaqua aan als de betrouwbaarste vochtdiagnose. Vochtexperten raden de vochtdiagnose van Noaqua aan als de meest correcte en betrouwbare test.
Hoe kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie
vochtbestrijding Antwerpen
vochtbestrijder Antwerpen en regio

Neem nu je eerste stap en pak eindelijk dat lelijke vochtprobleem aan


Vraag je Gratis Diagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Vraag je Gratis Diagnose.
Ik zoek een geschikt bedrijf

Ik zoek een geschikt bedrijf. Ik zoek een geschikt bedrijf.

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?