Je lokale vochtbestrijder voor Aalst en omstreken. Lokale expert in het behandelen van natte muren.

Bespaar op je uitgave met de vochttest van Noaqua.


" Vochtproblemen in huis is voor veel eigenaars van een woning een nachtmerrie. Het is namelijk niet eenvoudig op te lossen en vochtproblemen kunnen zelfs de gezondheid aantasten. Daarom is het belangrijk om vochtproblemen zo snel mogelijk te herkennen en maatregelen te nemen. Om u daarbij te helpen, hebben we hieronder een lijst gemaakt van veelvoorkomende gebreken die kunnen ontstaan als u vochtproblemen in huis hebt.

De volgende lijst is een opsomming en vertelt u hoe u vochtproblemen kunt herkennen. U wilt het liefst al deze problemen voorkomen. Het is dan ook belangrijk om deze plekken en signalen in de gaten te houden, zodat u optimaal kunt genieten van uw huis en geen vochtproblemen zult hebben.

Beslagen ramen in huis. Beslagen ramen is een vochtprobleem dat u direct zult herkennen. Het is een van de meest voorkomende vochtproblemen, maar gelukkig zijn beslagen ramen heel onschuldig. U kunt ze herkennen terwijl u aan het koken bent of wanneer er een permanent hoge luchtvochtigheid is. Wanneer het in de winter namelijk warm is binnen in huis, slaat condens op de ramen wat zorgt voor beslagen ramen.

Ongedierte. U heeft hoogstwaarschijnlijk een vochtprobleem of meerdere vochtproblemen als u vaak pissebedden en zilvervisjes in uw huis waarneemt. Ze houden er van om zich te verstoppen op vochtige plekken, achter plinten en onder vloerbedekking of uw behang. Voor deze beestjes zijn vochtige plekken de ideale plek om te nestelen.

Schimmels. Vochtproblemen uiten zich ook snel in schimmels. Schimmels zorgen voor een muffe lucht in huis en is ongezond en vies om te zien. U kunt ze overal aantreffen. Dit kan op kastjes of andere meubels zijn, tegen muren, op uw gordijnen of op kleding. Schimmels zijn een van de meest vervelende soorten vochtproblemen omdat ze al gauw als vies kunnen worden aangezien.

Vochtplekken en andere vlekken. Ventilatie is het belangrijkste om vochtplekken te voorkomen. Deze vochtplekken kunnen voorkomen op plekken die u niet zo snel ziet, zoals achter de bank of kast. Het is een vochtprobleem dat onschuldig oogt maar zeker voor overlast kan zorgen.

Loslatend behang en loslatend stucwerk. Als de luchtvochtigheid in uw huis hoog is en u vochtproblemen heeft, zult u dat al snel merken aan loslatend behang aan de muren. Dit kan ook voorkomen als de muren vochtig zijn. Een ander gevolg van vochtproblemen in huis is loslatend stucwerk. Als er veel vocht in huis aanwezig is, zal dat op de lange termijn het stucwerk aantasten.

Vochtproblemen muur en water. Een overschot aan water is nooit goed voor uw huis. Door veel neerslag in korte tijd kunnen kruipruimtes of kelders beschadigd raken, zeker als ze al wat ouder zijn en veel te verduren hebben gehad in hun bestaan. U kunt dit herkennen aan rottende balken, optrekkend vocht in muren en wederom een muffe lucht in huis. Daarnaast kunnen stenen aangetast zijn en kunnen er scheuren ontstaan. Sowieso zijn kelders een zwakke plek in huis, omdat ze erg vatbaar zijn voor vochtproblemen.

Noaqua, je vochtspecialist voor:
Vochtbestrijding Aalst - Kelderdichting Aalst - Opstijgend Vocht Aalst

Vochtbedrijf Aalst - Noaqua


“ Vaak merken wij dat het vochtprobleem bij veel muren beperkt blijft omdat er niet echt sprake is van vocht in de muur maar wel aan de oppervlakte. De Calcium Carbide test onderzoekt of er ook vocht in de muur zit.

  • De meeste behandelingen tegen zijn niet nodig. Dit omdat er geen correcte diagnose werd gemaakt. Dit kan je veel geld kosten.
  • De Calcium Carbide Test wordt enkel door Noaqua gebruikt als vochtdiagnose. Dit maakt ons uniek.
  • De CCT vochtdiagnose van Noaqua wordt geadviseerd als een zeer betrouwbare test die je een correcte prijs garandeert.
Hoe kunnen we je helpen?
Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Neem nu je eerste stap en pak eindelijk dat lelijke vochtprobleem aan


Vraag je Gratis Diagnose.

Ik zoek een geschikt bedrijf Ik zoek informatie

Vraag je Gratis Diagnose.
Ik zoek een geschikt bedrijf

Ik zoek een geschikt bedrijf. Ik zoek een geschikt bedrijf.

Wil je besparen op je Opstijgend Vocht Factuur?