behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Je Vochtbestrijding Specialist voor Gent en regio

Komt het behangpapier los ? Brokkelt de pleister van de muren? Ruikt het muf in je huis ? Of staat er water in de kelder? Neem dan een specialist in vochtbestrijding onder de arm.

Effectieve vochtbestrijding door No Aqua uit Gent

Voor vele huiseigenaren is het een herkenbaar probleem. Opstijgend vocht in de binnen en buitenmuren. In veel gevallen wordt daarbij ook de kelder niet ontzien. Optrekkend vocht in de muren kunt u op verschillende manieren herkennen. Er hangt een muffe geur in de betreffende ruimte en ook de wanden kunnen vlekken vertonen met zoutafzetting. Ook stuc of pleisterwerk laat los of brokkelt af. Daarnaast is de hoge luchtvochtigheid een ideale voedingsbodem voor schimmels en zwammen. Optrekkend vocht in de binnenmuren is daarmee ook nadelig voor de gezondheid.

behandelde muur tegen vochtbestrijding

Gelukkig bent u bij de specialisten van No Aqua uit Gent aan het juiste adres voor effectieve vochtbestrijding. Daarvoor maken we gebruik van een unieke methode. Deze pakt niet alleen het zichtbare probleem aan, maar bestrijdt ook de daadwerkelijke oorzaak van het vocht. Dit doen we aan de hand van een unieke calcium carbide test. Onze testen worden specialistisch uitgevoerd door één van onze ervaren medewerkers. Bij No Aqua beschikken we dan ook over een ruime ervaring in het vak en de juiste technische kennis. Zo kunnen we u na onze grondige analyse altijd voorzien van een eerlijk advies.

vochtbestrijding muren

Je specialist in Opstijgend Vocht voor de regio Gent

  • Onafhankelijk advies van specialisten
  • 30 jaar garantie
  • Een gratis diagnose
  • Grondige oplossing voor muren en kelders
  • 40 jaar ervaring in vochtbestrijding

Calcium carbide test bij vochtproblemen

Anders dan andere vochtbestrijders, pakt No Aqua het vochtprobleem aan bij de kern. De test en meting die we toepassen bij vochtbestrijding is dan ook uniek en bewezen effectief. De meting vindt plaats binnen in de betreffende muur. Metingen aan de oppervlakte geven namelijk geen reëel beeld van het feitelijke vochtprobleem. 

Binnen onze branche zien we nog veel te vaak dat muren en wanden ten onrechte geïnjecteerd worden. Dit gebeurt met een substantie tegen opstijgend vocht. Deze bedrijven brengen hoge kosten in rekening voor hun diensten, terwijl u daar als klant niet mee geholpen bent. Het geheim ligt verscholen in het uitvoeren van een grondige analyse. Gelukkig staan de specialisten van No Aqua daarin graag voor u klaar. Daarbij hanteren we een klantvriendelijke en persoonlijke service. Uiteraard kunt u daarbij ook rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer informatie over de Calcium Carbide test vind je op de site van Livios 

carbide-test.jpg#asset:2804

Vrijblijvende vochtanalyse door No Aqua Gent

Door onze ruime ervaring en kennis staan we volledig achter het analyseren door middel van onze unieke test. Alleen op deze manier kunnen hardnekkige vochtproblemen in de muren of de kelder opgelost worden. Deze vochtanalyse kan nodig zijn omdat u uw woning grondig wilt laten renoveren, of omdat u in het bezit bent van een gedateerde woning. Maar, ook nieuwbouwwoningen kunnen hinder ondervinden van opstijgend vocht in de muren of de kelder.

Bij No Aqua uit Gent hechten we veel waarde aan het oplossen van uw vochtprobleem. Daarom maken we binnen onze onderneming geen gebruik van opdringerige verkopers. In plaats daarvan krijgt u op afspraak bezoek van één van onze deskundige en ervaren adviseurs. Als onafhankelijke specialist met meer dan 50 jaar ervaring in het vak zijn we zeer vakkundig in de bestrijding van optrekkend vocht. Informeer je ook naar de mogelijke premie of subsidie voor vochtbestrijding.

Onze adviseurs voeren onze unieke calcium carbide test geheel vrijblijvend en kosteloos voor u uit. Daarna weet u niet alleen de exacte oorzaak van het vochtprobleem, maar kunt u ook een waardevol advies verwachten. Natuurlijk kunnen we u ook de juiste oplossing bieden voor uw vochtprobleem. Deze wordt geheel afgestemd op de vochtanalyse. Zo bent u altijd verzekerd van een effectieve bestrijding door een echte specialist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis advies of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs voor een unieke vochtmeting.

Wil je weten wat er echt aan de hand is?

Onze specialisten komen gratis bij jou langs om de calcium carbide test te doen. Maak een afspraak op 0800 929 33.

maak een afspraak