behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Vraag een oplossing op maat.

Op het eerste gezicht lijkt het behandelen van opstijgend vocht simpel. Je boort een rij gaatjes in de muur en spuit er een product in. Zo, gemakkelijk opgelost, niet? Helaas, zo eenvoudig is het niet.

Opstijgend vocht is enorm hardnekkig. De kleinste onzorgvuldigheid kan ervoor zorgen dat het vocht snel terugkeert. Daarom is een aangepaste behandeling belangrijk.

Op maat van jouw muren

Onze specialisten houden rekening met de muurdikte en alle andere factoren die cruciaal zijn voor de juiste behandeling. Op basis daarvan berekenen ze de boordiepte, afstand en grootte van de gaatjes. Daarnaast bepalen ze het juiste patroon (horizontaal of zigzag) en berekenen de beste boorhoek.

Om te weten welk product het beste is voor je muur, kijken we naar het resultaat van de calciumcarbidetest.  Want elk product (vloeibaar, gel, ...) heeft zijn voor- en nadelen.  De juiste analyse leidt tot de juiste oplossing!

Onze producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en volledig conform de nieuwe milieuwetgeving. Het principe is simpel.

We lossen geconcentreerde microsiliconen op in water. Deze microsiliconen dringen door tot diep in de fijnste poriën van het metselwerk. Daar ontstaat een reactie tussen de microsiliconen en het aanwezige silicium. Op die manier vormt zich een ondoordringbare zone die het opstijgend vocht tegenhoudt.

Injecteren

Wil je weten wat er echt aan de hand is?

Onze specialisten komen gratis bij jou langs om de calcium carbide test te doen. Maak een afspraak op 0800 929 33.

maak een afspraak