behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Wat zeggen onze klanten?

Deel hier je ervaring. Want we zijn benieuwd wat jij vond van onze aanpak.

"Ik ben supertevreden over Noaqua. Wij hebben verschillende firma’s laten langskomen, maar pas bij Noaqua had ik het gevoel dat ik een betrouwbaar én betaalbaar bedrijf gevonden had. De voorafgaande gesprekken verliepen uitstekend, geen vraag was de vertegenwoordiger Rudy teveel (en we hadden nogal wat vragen). Ook de uitvoering gebeurde perfect. Wat me ook aangenaam verrast heeft, was de uitstekende service na verkoop. Na zes maanden kwam de zaakvoerder nogmaals het vocht opnemen ter nacontrole. Ook onze buitenmuur werd geïnspecteerd en we kregen uitgebreid advies, ook al ging het over werken die we zelf gingen uitvoeren en waar Noaqua dus niets aan kon verdienen. Ik ben echt enorm te spreken over dit bedrijf. Een echte aanrader!"

IVDP - Mechelen

"Professionele firma! Deskundig advies. Flexibel. Zeer vriendelijke en uiterst bekwame werkmannen! Ten zeerste aan te raden, niets dan lof :-)"

Sofie - Leuven

"Mijn oprechte dank voor onze goede samenwerking. Je bediende was een uitstekende vlugge en propere werker. Enkel lof over uw firma. Een aanrader!!!! Ik heb zopas de betaling gedaan nogmaals dank"

Jean-Pierre H. - Brakel

"De werken werden correct, proper en vlot uitgevoerd, alles werd in het werk gesteld om de stofhinder te beperken en deze morgen werden de plinten terug geplaatst. Met dank en een pluim voor de uitvoerder."

Linda D. - Mariakerke

"Super tevreden. We lieten iemand komen om ons vochtprobleem te bekijken. Meneer nam uitvoerig de tijd om onze vragen te beantwoorden en het probleem te bekijken. Bleek dat het een vreemde situatie was en hij dacht dat het misschien een lek bij de buren was. Bij de buren gaan luisteren en die zat inderdaad met een lek aan de leidingen. Uiteindelijk stond de vertegenwoordiger hier dus voor niks, maar bleef hij vriendelijk en was hij blij dat ons probleem op die manier was opgelost. Super tevreden, we raden jullie firma heel zeker aan onze vrienden en kennissen aan."

Peter - Evergem