behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Wat zeggen onze klanten?

Deel hier je ervaring. Want we zijn benieuwd wat jij vond van onze aanpak.

"Beste, Ik hou eraan u nog even te bedanken voor de flexibiliteit, na het gesprek op batibouw, waar we aangaven dat het dringend was, hebben jullie woord gehouden, en zijn snel komen kijken, EN hebben jullie alles nog in orde kunnen brengen, tussen onze andere werken door. Als de geboden oplossing even goed is als de geleverde dienst tot dusver, heb ik er alvast het volste vertrouwen in. Met vriendelijke groeten, Rafaël"

Rafaël A. - Korbeek-Lo

"Graag wou ik nog even vermelden dat er prima werk is geleverd. Deze meneer ( Gents accent) heeft dat heel mooi afgewerkt, geen uitleg was teveel. Zelfs buiten lijkt het alsof de ventilatie een buitenlicht is, zo mooi van vorm. Ben heel blij met deze service. Mvg Els "

Els V. - Kermt

"Beste, Christophe is vandaag bij ons geweest om een calcium carbide test te doen op de muren, omdat we wat last hebben van vochtigheid. Noagua is de eerste firma die klaar en duidelijk was:” geen vochtigheid uit de grond maar wel condensvocht. Alle andere firma’s hadden bijna direct een offerte die beliep van 1500 tot 7000 euro. Christophe van de firma is de eerste persoon die voor mij duidelijk was. Bedankt Christophe. Mijn dochter is tevreden dat ze nu geen onnodige kosten moet dan aan de woning. Enkel goed ventileren. Als wijzelf of iemand problemen zou krijgen met vocht is er maar 1 firma dat we zullen contacteren:“NOAQUA” Bedankt en nog aan iedereen."

Schaubroeck - Oostende

"Beste Myriam, Bedankt voor snelle respons. Zonet betaling van volledige factuur uitgevoerd. Van deze gelegenheid wil ik ook gebruikmaken om jullie te bedanken voor het geleverde werk. Het resultaat voldoet voorlopig volledig aan onze verwachtingen. Mooi afgewerkt door uw correcte, flexibele, aangename medeweker. Sta mij toe om toch een speciaal dankwoord te richten aan Yousseff voor zijn professionaliteit, gedienstigheid, stiptheid, … kortom een sympathiek persoon om in uw bedrijf te hebben. Gelieve dit hem dus ook te melden."

Dirk D. - Gent

"Ik ben supertevreden over Noaqua. Wij hebben verschillende firma’s laten langskomen, maar pas bij Noaqua had ik het gevoel dat ik een betrouwbaar én betaalbaar bedrijf gevonden had. De voorafgaande gesprekken verliepen uitstekend, geen vraag was de vertegenwoordiger Rudy teveel (en we hadden nogal wat vragen). Ook de uitvoering gebeurde perfect. Wat me ook aangenaam verrast heeft, was de uitstekende service na verkoop. Na zes maanden kwam de zaakvoerder nogmaals het vocht opnemen ter nacontrole. Ook onze buitenmuur werd geïnspecteerd en we kregen uitgebreid advies, ook al ging het over werken die we zelf gingen uitvoeren en waar Noaqua dus niets aan kon verdienen. Ik ben echt enorm te spreken over dit bedrijf. Een echte aanrader!"

IVDP - Mechelen