behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Wat zeggen onze klanten?

Deel hier je ervaring. Want we zijn benieuwd wat jij vond van onze aanpak.

"Een zeer professionele no-nonsense benadering. Er werden diverse metingen uitgevoerd en we kregen overal uitleg van. Op geen enkel moment werd er gepousseerd naar een bepaalde oplossing. Bovendien, als je echt een probleem hebt dan stellen zij de juiste diagnose én hebben alle oplossingen en professionelen in huis om deze op te lossen. Als je problemen hebt met vocht moet je niet ver zoeken in het toch overvolle aanbod. Deze mensen overdonderen je niet, zijn professioneel bezig met hun vak en bestaan al meer dan 50 jaar met dezelfde goede faam. Aanrader!"

Johan V. - Waarschoot

"Hallo, Vandaag Kurt Van de Velde langsgeweest om de carbide test te doen. Gelukkig voor ons geen opstijgend vocht, wel issue met zouten in de muur. Eerlijk en degelijk advies gekregen! Dit in tegenstelling tot een ander bedrijf dat met een zogenaamde vochtmeter wel opstijgend vocht claimde! Chapeau voor zo n bedrijf dat niet op winstbejag uit is, maar eerlijk is! Grt Erich"

Erich Behnke - Budingen

"Graag wil ik jullie bedanken voor de correcte samenwerking. We zijn vriendelijk verder geholpen door u en ook de werkmannen die bij ons langskwamen waren heel vriendelijk. De factuur kwam overeen met de offerte en dat is ook altijd leuk :-) Super om met zo een bedrijf te werken."

Michaël - Gijzegem

"Hallo, De rekening is betaald van de uitgevoerde werken. Mag ik er op rekenen dat jullie de persoon die de werken hier heeft uitgevoerd bedanken. Heel correct en proper gewerkt . Ook beleefd en vriendelijk. Het is leuk om zo’n mensen in uw huis te laten werken . Deze email mag hij gerust lezen van mij. Dank u "

Erika V. - Hulshout

"Beste Myriam Bij deze willen we het Noaqua-team bedanken voor de uitgevoerde werken en voor de manier waarop die gebeurd zijn. Dankzij het inzicht van jullie mensen zijn de oorzaken van het vochtprobleem bij ons eindelijk gevonden en hebben we de nodige werken kunnen laten uitvoeren. Nu alle muren opnieuw bepleisterd zijn, staan we weer stap dichter bij onze droomwoning. Vriendelijke groeten "

A. en K. - Brugge