behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Wat zeggen onze klanten?

Deel hier je ervaring. Want we zijn benieuwd wat jij vond van onze aanpak.

"Vlotte uitvoering van de werken, precies zoals afgesproken. Vriendelijk personeel. "

Wouter Rapol - Drongen

"Afspraken worden stipt en correct nagekomen, het werk is verzorgd en professioneel uitgevoerd, en de communicatie met de medewerkers verloopt moeiteloos. Zeer tevreden. "

Veerle VR - Gent

"Ik zou jullie graag bedanken voor de correcte afwerking. De werken zijn meer dan een jaar geleden uitgevoerd, echter 1 stuk konden jullie niet afwerken omdat we nog een raam moesten laten vervangen. Chapeau dat jullie dit na een jaar (wachten op het raam) zijn komen doen, zonder meerprijs te hoeven betalen! Een pluim voor jullie werknemers, alles tot in de puntjes afgewerkt! Zeker een aanrader!"

Patrick - Lochristi

"We zijn heel tevreden over de uitvoering van de werken. De mensen die de werken uitvoerden waren zeer attent en lieten na de werken het huis zo netjes als enigszins mogelijk achter. "

De Wilde Marc - Wetteren

"Een zeer professionele no-nonsense benadering. Er werden diverse metingen uitgevoerd en we kregen overal uitleg van. Op geen enkel moment werd er gepousseerd naar een bepaalde oplossing. Bovendien, als je echt een probleem hebt dan stellen zij de juiste diagnose én hebben alle oplossingen en professionelen in huis om deze op te lossen. Als je problemen hebt met vocht moet je niet ver zoeken in het toch overvolle aanbod. Deze mensen overdonderen je niet, zijn professioneel bezig met hun vak en bestaan al meer dan 50 jaar met dezelfde goede faam. Aanrader!"

Johan V. - Waarschoot