behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Wat zeggen onze klanten?

Deel hier je ervaring. Want we zijn benieuwd wat jij vond van onze aanpak.

"Hallo, Vandaag Kurt Van de Velde langsgeweest om de carbide test te doen. Gelukkig voor ons geen opstijgend vocht, wel issue met zouten in de muur. Eerlijk en degelijk advies gekregen! Dit in tegenstelling tot een ander bedrijf dat met een zogenaamde vochtmeter wel opstijgend vocht claimde! Chapeau voor zo n bedrijf dat niet op winstbejag uit is, maar eerlijk is! Grt Erich"

Erich Behnke - Budingen

"Graag wil ik jullie bedanken voor de correcte samenwerking. We zijn vriendelijk verder geholpen door u en ook de werkmannen die bij ons langskwamen waren heel vriendelijk. De factuur kwam overeen met de offerte en dat is ook altijd leuk :-) Super om met zo een bedrijf te werken."

Michaël - Gijzegem

"Hallo, De rekening is betaald van de uitgevoerde werken. Mag ik er op rekenen dat jullie de persoon die de werken hier heeft uitgevoerd bedanken. Heel correct en proper gewerkt . Ook beleefd en vriendelijk. Het is leuk om zo’n mensen in uw huis te laten werken . Deze email mag hij gerust lezen van mij. Dank u "

Erika V. - Hulshout

"Beste Myriam Bij deze willen we het Noaqua-team bedanken voor de uitgevoerde werken en voor de manier waarop die gebeurd zijn. Dankzij het inzicht van jullie mensen zijn de oorzaken van het vochtprobleem bij ons eindelijk gevonden en hebben we de nodige werken kunnen laten uitvoeren. Nu alle muren opnieuw bepleisterd zijn, staan we weer stap dichter bij onze droomwoning. Vriendelijke groeten "

A. en K. - Brugge

"Ik wil langs deze weg nog even de adviseur bedanken die bij ons is langsgekomen op 18/10. De duidelijke uitleg en professionele service waren zeer geruststellend. We hadden een aantal jaar geleden contact met een andere firma voor vocht in onze vorige woning, en het doemscenario dat daar werd geschetst aan de hand van een vochtmetertje op de muren, is ons nu bespaard gebleven. Het bezetsel is afgekapt en de muur is inderdaad al in stukjes aan het opdrogen. We weten nu wat we moeten verwachten en dat is een grote opluchting. Als we in onze omgeving mensen zien die kampen met vocht in de woning, geven we jullie gegevens door met een serieuze aanbeveling. Vriendelijke groeten en prettig weekend"

Kim S. - Evergem