behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Lelijk, duur én ongezond.

Opstijgend vocht tast niet alleen je muren en pleisterwerk aan, maar ook je gezondheid! Bovendien zijn vochtige muren echte energie- en geldvreters. Tot slot, krijg je er ook een paar nieuwe bewoners bij, die je liever snel terug ziet vertrekken.

Een huis met vochtproblemen is ongezond om in te leven. Opstijgend vocht veroorzaakt namelijk schimmels en zelfs zwammen. Onderzoek toonde al meerdere keren een verband aan tussen wonen in een vochtig huis en allergieën en luchtwegproblemen.

Vochtige muren kosten je bovendien handenvol geld. Een vochtige muur is immers een koude muur. Warmte gaat zo gemakkelijk verloren waardoor je de verwarming enkele graden hoger moet zetten. Niet zo fijn voor je budget én het milieu.

Ongedierte wordt ook aangetrokken door vochtige muren. Mieren en muggen, bijvoorbeeld, vinden het erg fijn vertoeven in zo’n vochtig klimaat. Natuurlijk bestaan er allerlei verdelgingsmiddelen voor die insecten, maar als je het probleem niet aanpakt, is het dweilen met de kraan open.

Schakel daarom meteen de hulp in van een specialist zodra je de eerste symptonen opmerkt. Zo bespaar je jezelf al deze problemen.

Wil je weten wat er echt aan de hand is?

Onze specialisten komen gratis bij jou langs om de calcium carbide test te doen. Maak een afspraak op 0800 929 33.

maak een afspraak