behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Opstijgend vocht

Heel wat huizen hebben last van opstijgend vocht. Pleister en verf brokkelen af, plinten komen los, er hangt een muffe geur en in de kelder kan je gewoon pootjebaden.

Dat kan je tijdelijk oplossen met een verse laag verf, nieuw behang of een bekleding met aluminiumfolie. Wil je voor eens en altijd korte metten maken met het probleem, dan moet je naar de oorzaak gaan zoeken.  Anders worden na verloop van tijd de vochtplekken toch weer zichtbaar.  Het eindresultaat is een woning die er niet alleen slecht uitziet, maar waar het ook ongezond leven is.

Gratis analyse door onze specialisten

Die oorzaak én de oplossing daarvoor, die helpen we je graag mee zoeken. Onze specialisten komen graag bij je langs voor een grondige analyse, die volledig gratis is. No Aqua werkt vanuit Gent maar voert werken uit over gans Vlaanderen en Brussel.

Betrouwbaarheid en eerlijkheid staat voorop

Blijkt uit de analyse dat het om opstijgend vocht gaat, dan stellen we graag een oplossing voor. Die is trouwens helemaal milieuvriendelijk. Is de oorzaak iets anders? Dan verwijzen we je graag door. We zullen je nooit een oplossing aanpraten die niet bij jouw probleem past. Daar staan we garant voor.

Wil je weten wat er echt aan de hand is?

Onze specialisten komen gratis bij jou langs om de calcium carbide test te doen. Maak een afspraak op 0800 929 33.

maak een afspraak