behandelingcheckcheckclipboarddiagnosefacebookgluegoogle-pluskwaliteitselecttwitteryoutube

Bestrijd het vocht vóór het renoveren of tijdens je transformatiewerk

Tips voor je huis

​Bent u van plan te renoveren of verbouwingen uit te voeren in je huis? Wees slim en doe een test om de aanwezigheid van opstijgende vochtigheid te detecteren. Zo bespaar je jezelf extra kosten en werk in de toekomst.

Bent u van plan  te renoveren of verbouwingen uit te voeren in je huis? Wees slim en doe een test om de aanwezigheid van opstijgende vochtigheid te detecteren. Zo bespaar je jezelf extra kosten en werk in de toekomst.

Het opstijgen van de vochtigheid

De ernst van opstijgend vocht wordt vaak onderschat. Veel mensen gaan gewoon naar de winkel om een verfpot te kopen wanneer voor het eerst vocht verschijnt op hun muren. Helaas zijn dingen niet zo eenvoudig.

De vlek zal namelijk in geen tijd terug verschijnen doorheen het nieuwe laagje verf en je werk zal snel voor niets geweest zijn.

Een goede raad: als je vocht in je muur opmerkt, onderneem de juiste actie!

De oplossing

Voordat je de juiste oplossing voor een vochtprobleem kan vinden, moet je een juiste diagnose stellen. Dit kan met de hulp van Noaqua. We sturen een specialist naar je thuis die een gratis analyse uitvoert met de juiste tests.

Vervolgens kunnen we voor jou de vereiste behandeling toepassen. Indien nodig, wordt een speciaal product in de wanden geïnjecteerd. Daarna kan je vaarwel zeggen tegen de vochtproblemen.

Kortom: met onze behandeling komt een definitief eind aan loskomend behang of vuile vochtige plekken de muren!
Ook een gratis analyse? Contacteer NoAqua